Окръжна прокуратура - Силистра привлече към наказателна отговорност 36-годишната Е.Е.,

...
Окръжна прокуратура - Силистра привлече към наказателна отговорност 36-годишната Е.Е.,
Коментари Харесай

36-годишна шофьорка избяга, след като удари пешеходец в Силистренско

Окръжна прокуратура - Силистра притегли към наказателна отговорност 36-годишната Е.Е., откакто при пътен случай е блъснала пешеходец и е избягала от мястото , оповестиха от Апелативна прокуратура - Варна. Потърпевшият мъж е умрял.

Инцидентът се е случил на 27 март следобяд на пътя сред селата Паисиево и Звенимир. Е.Е. е блъснала с автомобила си движещ се по банкета пешеходец, при което той умрял. След това лидерката побързала да избяга, вместо да остане на местопроизшествието.

В хода на следствието е открит автомобила, с който е породен случая, както и самоличността на дамата. След търсене Е.Е. е арестувана през вчерашния ден, като е открито, че тя няма годна шофьорска брошура.

Жената е упрекната за закононарушение по член чл. 343, алинея 3, писмен знак " Б ", по отношение на член 343, алинея 1, писмен знак " В ", по отношение на член 342, алинея 1 от Наказателен кодекс. Тя е арестувана за период до 72 часа.

Работата по случая продължава. Днес следва да бъде прегледано импортираното в съда искане за налагане на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на обвинената.
 Шофьор избягал, откакто предизвикал гибелта на пешеходец в Самоков
Шофьор избягал, откакто предизвикал гибелта на пешеходец в Самоков

Той е арестуван за 72 часа
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР