Окръжна прокуратура–Пловдив предаде на съд 31-годишен мъж, който е дал

...
Окръжна прокуратура–Пловдив предаде на съд 31-годишен мъж, който е дал
Коментари Харесай

Съдят пловдивчанин, дал подкуп на полицията, за да не бъде глобен

Окръжна прокуратура–Пловдив съобщи на съд 31-годишен мъж, който е дал рушвет на полицейски чиновници, с цел да не му сформират акт за откритите нарушавания, които е направил на пътя.

До там се е стигнало, откакто на 24 януари 2021 година в гр. Пловдив, към 11,50 часа, на ул. „ Коматевско шосе “ патрул на полицията вижда по какъв начин лек автомобил „ Тойота Корола “ се движел без включени светлини, а лидерът бил без подложен колан.

Така служителите на реда спрели колата, като при инспекцията е открито, че лидерът на Тойотата, фактически не употребил предпазен колан, движел се без наложително включени светлини денем, не носел удостоверение за ръководство и за регистрация на моторно транспортно средство, както и надзорен ваучър. Единият от полицейските чиновници му показал позволените нарушавания и изискал документите, само че водачът предал единствено персоналната си карта, не носел шофьорска брошура и другите документи на колата.

За да не му бъде формиран акт за административно нарушаване, той решил да даде рушвет и оставил 20 лв. на арматурното табло пред предната дясна седалка на полицейския автомобил. Служителите на Министерство на вътрешните работи не взели парите и незабавно уведомили дежурния проверяващ служител на реда.

Предстои Окръжен съд–Пловдив да насрочи разпоредително съвещание по делото.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР