Окръжна прокуратура - Пловдив, повдигна обвинение на 40-годишния Стоил Терзиев

...
Окръжна прокуратура - Пловдив, повдигна обвинение на 40-годишния Стоил Терзиев
Коментари Харесай

Извергът Стоил от Неделево убил баща си с ритници в главата

Окръжна прокуратура - Пловдив, повдигна обвиняване на 40-годишния Стоил Терзиев от село Неделево, община Съединение, че съзнателно е нанесъл междинна телесна щета на 64-годишния си татко Антон, в резултат на което му предизвикал гибел по несъобразителност.

Тя е настъпила на 18 март 2022 година в болница в Пловдив. Наказанието, което планува законът, е от 2 до 8 години затвор.

На 16 март 2022 година сред бащата и сина зародил битов спор в къщата, където живеели. Стоил нанесъл на татко си удари с юмруци и ритници в региона на главата и тялото и го оставил в безпомощно положение.

Според осведомени с следствието обаче жертвата е имала 4 вдлъбнатини по главата. Твърди се, че съдбовните удари са нанесени със саморъчно направена маса, чийто крайници са от железни тръби.

Непосредствено след случая съседи извикали кола за спешна помощ, която откарала потърпевшия в болница в Пловдив. Антон Терзиев е умрял по-късно.

Стоил Терзиев е арестуван за период от 72 часа с разпореждане на прокурор. Предстои на следващия ден да бъде импортирано искане в съда за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него.
Разследването по случая продължава, като и към сегашния миг се правят голям брой дейности по следствието – огледи и разпит на очевидци.
21 март 2022 г.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР