Окръжна прокуратура - Плевен, съвместно с Районна прокуратура - Плевен

...
Окръжна прокуратура - Плевен, съвместно с Районна прокуратура - Плевен
Коментари Харесай

Окръжна прокуратура-Плевен проведе регионално обучение на тема Разследване на престъпления против политическите права на гражданите

Окръжна прокуратура - Плевен, взаимно с Районна прокуратура - Плевен и ОДна МВР-Плевен, организира районно образование на тематика " Разследване напрестъпления срещу политическите права на жителите и други престъплениясвързани с подготовката, провеждането и приключването на изборите ". То сесъстоя на 07.03.2023 година в постройката на ОД на МВР-Плевен.

Лектор на образованието бе окръженият прокурор на ОП-Плевен господин ВладимирНиколов. На него участваха районният прокурор на РП-Плевен господин ПламенПетков, гл. проверяващ служител на реда на ОД на МВР-Плевен госпожа Теодора Данова ивсички проверяващи служители на реда от ОД на Министерство на вътрешните работи - Плевен.

В рамките на образованието бе оценена спецификата на закононарушенията противполитическите права на жителите. Бяха показани и дискутирани редицаказуси и усложнения, зародили по отношение на работата по следствието натози жанр действия.

Основна цел на образованието е повишение на знанията и практическите умения наразследващите служители на реда при използване на процедура на законодателствотосвързано с материята.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР