Окръжна прокуратура – Стара Загора привлече като обвиняем и задържа

...
Окръжна прокуратура – Стара Загора привлече като обвиняем и задържа
Коментари Харесай

Обвиниха бизнесмена, задържан за убийството на Стамбето в Стара Загора

Окръжна прокуратура – Стара Загора притегли като обвинен и задържа 37-годишния Владимир Василев за ликвидиране в офис за бързи заеми в Стара Загора.
Обвинението е за закононарушение по член 115 от Наказателния кодекс.
На 24 март малко след 17:00 часа на тел. 112 е получен сигнал за пукотевица в офис на компания за бързи заеми, който се намирал в централната част на Стара Загора.
На място са пристигнали полицейски екипи и лекари от Спешна помощ. В помещението е бил открит мъртвец на мъж с прострелна рана в главата. Установено е, че това е 35-годишния Станимир Иванов, прочут с прякора Стамбето. Той е престъпно проявен и осъждан.
Обвиняемият, който е притежател на компанията, е арестуван за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор.
Предстои Окръжна прокуратура – Стара Загора да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него.
Една от версиите, по които се работи е, че до стрелбата се стигнало след скандал сред жертвата и стрелеца поради неуредени финансови взаимоотношения. Загиналият работил от няколко години за притежателя на компанията.
Убийството е осъществено със законно притежаван военен револвер Барета, оповестиха преди ден от прокуратурата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР