Окръжна прокуратура-Ловеч внесе в съда във Велико Търново обвинителен акт

...
Окръжна прокуратура-Ловеч внесе в съда във Велико Търново обвинителен акт
Коментари Харесай

Шофьорът, който уби Ферарио Спасов - с 60 фрапиращи нарушения за половин година

Окръжна прокуратура-Ловеч внесе в съда във Велико Търново обвинителен акт против Начо Пантелеев от Лясковец, който при злополука аргументи гибелта на футболният треньор Ферарио Спасов на 11 ноември м.г. на пътя София - Варна.

Ромският необут от Лясковец застига откъм гърба автомобила на Спасов и го удари съдбовно.

Обвинението е за нарушение на разпоредбите за придвижване със скорост над допустимата. Това заяви окръжният прокурор на Ловеч Валентин Вълков.

Петорна автотехническа експертиза е открила, че Начо Пантелеев се е движил със 165 м/ч или със 75 км/ч над допустимата скорост сега на злополуката.

Днес Българска национална телевизия оповестява, че в рамките на една година водачът, предизвикал злополуката, има (явно единствено връчени) 2 наказателни постановления и 10 електронни фиша.

По време на следствието обаче са открити и доста други нарушавания на Пантелеев и закононарушението е квалифицирано от прокуратурата като изключително тежък случай.

" Преценено е това, че в границите на 6 месеца преди ПТП-то е позволил 60 фрапиращи нарушавания. Факт е, че всички те са със скорост над 100 км., включително и в обитаеми места.

Налице са 2 или 3 случая, при които въпросният лидер се е движил със скорост от 248 и 268 километра. И то от в обитаемо място ", съобщи през днешния ден Валентин Вълков, областен прокурор, представен от Българска национална телевизия.

Има един ден, в който той има 11 установени нарушавания с фрапиращи скорости - над 100 км/ч.

Както Клуб Z писа, оказа се, че все пак разказано нагоре, откакто опустоши футболния треньор, даже книжката на Начо Пантелеев не беше отнета поради недовиждане на прокуратурата. После той отиде и си я съобщи непринудено.

Засега той е с най-леката мярка " подписка ". Тъй като има положително процесуално държание и не е нарушавал мярката си, нарушителят надали ще влезе в ареста, стана ясно от брифинг на Окръжна прокуратура-Ловеч.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР