Окръжна прокуратура-Хасково привлече като обвиняема Е.К., на 17 г., за

...
Окръжна прокуратура-Хасково привлече като обвиняема Е.К., на 17 г., за
Коментари Харесай

17-годишна опита да убие баба си с нож

Окръжна прокуратура-Хасково притегли като обвинена Е.К., на 17 година, за това, че на 24 август 2023 година в гр. Меричлери, обл. Хасково, направила опит съзнателно да умъртви 83-годишната си баба - с букви Л.С.

След зародил вербален спор, който минал във физическа разпра, Е.К. нанесла няколко удари с нож в тялото на потърпевшата жена, след което избягала, оповестиха от прокуратурата. Отишла при съседи и им съобщила, че баба й не се чувствала добре. Те посетили Л.С. и я намерили в безпомощно положение. Подали сигнал на незабавния телефон, като на място се отзовали полицейски и медицински екипи. След обзор потърпевшата била отведена за лекуване в болнично заведение в гр. Пловдив.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, следствието по което се води от следовател. Извършен е оглед на местопрестъпление, конфискувани са материални доказателства, разпитани са очевидци, като са били назначени съдебномедицински и психична експертизи.

Е.К. е арестувана от органите на Министерство на вътрешните работи за период от 24 часа, а след привличането й в качеството на обвинена, с разпореждане на наблюдаващия прокурор, във връзка с същата е постановено и задържането й за период до 72 часа.  Предстои Окръжна прокуратура-Хасково да внесе искане в съда за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинената.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР