Окръжна прокуратура-Хасково привлече като обвиняем стрелеца на 55 г., за

...
Окръжна прокуратура-Хасково привлече като обвиняем стрелеца на 55 г., за
Коментари Харесай

Повдигнаха две обвинения на стрелеца от Хасковско

Окръжна прокуратура-Хасково притегли като обвинен стрелеца на 55 година, за това че на 29 ноември в село Сърница, община Минерални бани, направил опит съзнателно да умъртви мъж, като действието не е довършено по независещи от него аргументи.

Той е упрекнат и за това, че на същата дата и място се заканил за ликвидиране му с думите: „ Ще те моря “ и насочил към него самоделна ловна пушка.
 Министерство на вътрешните работи
Той е притеглен като обвинен и за държане на огнестрелно оръжие - самоделна ловна пушка-едноцевна, предопределена за пукотевица с ловни патрони, без да има за това съответно позволение.

От събраните при следствието доказателства може да се направи обосновано съмнение, че той е направил действията, за които му е повдигнато обвиняване.

Мъжът е бил арестуван на 30 ноември на територията на област Кърджали, откакто се укрил от органите на Министерство на вътрешните работи, които го издирвали. В момента обвиненият се намира в болница, където е под непрекъсната защита.

Той е арестуван за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои прокуратурата да внесе искане в съда за взимане на мярка за неотклонение - непрекъснато задържане.

Действията по следствието не престават.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР