Окръжна прокуратура – Бургас внесе в съда искане за определяне

...
Окръжна прокуратура – Бургас внесе в съда искане за определяне
Коментари Харесай

Лоши новини от прокуратурата за влюбения килър Михаил

Окръжна прокуратура – Бургас внесе в съда искане за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на Михаил С., упрекнат в ликвидиране на мъж и опит за ликвидиране на жена, който е останал незавършен заради независещи от обвинения аргументи.

Окръжна прокуратура – Бургас внесе в съда искане за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на Михаил С. Той е упрекнат за това, че на 02.06.2018г. в к.к. Слънчев бряг, съзнателно умъртвил мъж и направил опит съзнателно да умъртви жена, като действието е останало незавършено заради независещи от дееца аргументи и дейностите му били ориентирани по отношение на повече от едно лице – закононарушение по чл.116, ал.1, т.4, вр. чл.115,чл.18, ал.1 от Наказателен кодекс.

Окръжен съд – Бургас e насрочил съвещанието си за 05.06.2018г. от 13.30 ч.

Припомняме, че в Слънчев бряг показно бе разстрелян 55-годишният Коста Николов. Инцидентът е станал в региона на хотелски комплекс " Сън вилидж ". В колата е била Симона, която е била извадена жива, само че също с прострелни рани и е настанена в бургаската болница. За причинител на зверството Министерство на вътрешните работи е задържало 37-годишен мъж Михаил Станчев, при опит да премине границата с Турция.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР