Окръжна прокуратура-Бургас привлече към наказателна отговорност и задържа за срок

...
Окръжна прокуратура-Бургас привлече към наказателна отговорност и задържа за срок
Коментари Харесай

22-годишният шофьор, убил с микробус двама души в Бургас, е задържан за 72 часа

Окръжна прокуратура-Бургас притегли към наказателна отговорност и задържа за период до 72 часа 22-годишният водач Ж.Б., упрекнат за това, че е позволил пътнотранспортно произшествие, довело до гибелта на мъж и жена.

Вчера при случаят починаха мъж и жена, отиващи пешком на работа. Те са били безусловно затиснати към паркиран в изчакване тир от преминаващия микробус. На място умира 47-годишен мъж и неговата брачна половинка, на 53 години. Имало е и трети пешеходец, който обаче оцелява по знамение и се разминава единствено с нерешителност.

Младият водач на буса е упрекнат за това, че по несъобразителност е позволил пътнотранспортно произшествие, което е довело до гибелта на мъж и жена. По време на следствието е открито, че обвиненото лице е нарушило правила за придвижване по пътищата, допускайки пътнотранспортно произшествие, блъскайки намиращите се на пътното платно мъж и жена, което е довело и до тяхната гибел.



Предстои внасяне в съда на искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ във връзка с младият водач, оповестиха от Окръжна прокуратура-Бургас.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР