Окръжна прокуратура – Шумен привлече към наказателна отговорност 46-годишен мъж

...
Окръжна прокуратура – Шумен привлече към наказателна отговорност 46-годишен мъж
Коментари Харесай

Задържаха мъж в Шумен, разпространявал наркотици

Окръжна прокуратура – Шумен притегли към наказателна отговорност 46-годишен мъж от града за държане за разпространяване на високорискови наркотични субстанции – закононарушение по член 354а, алинея 1 от Наказателен кодекс. Той ще остане арестуван за период до 72 часа с оглед довеждането му в съда за установяване на мярка за неотклонение. Предстои наблюдаващият прокурор да внесе искане за налагане на най-тежката такава, а точно „ задържане под стража “.

К.Д. е арестуван на 6 ноември 2023 година при реализация на районно управление (на МВР) Нови Пазар при ОД на Министерство на вътрешните работи – Шумен. При претършуване на два адреса, намиращи се в град Плиска и в град Шумен, употребявани от 46-годишния мъж, били открити и конфискувани към 1300 грама марихуана. Намерено било и друго количество тревиста маса, като точните грамажи на конфискуваното ще станат ясни след осъществяване на процесуални дейности.

Работата по доказване и документиране на осъщественото закононарушение продължава под управлението и надзора на Окръжната прокуратура в Шумен. Обвиняемият не е престъпно проявен и не е прочут на органите на реда.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР