Окръжна прокуратура – Разград ръководи досъдебно производство за извършено тежко

...
Окръжна прокуратура – Разград ръководи досъдебно производство за извършено тежко
Коментари Харесай

Прокуратурата с обвинение на 37-годишен мъж от Завет, убил своя баща

Окръжна прокуратура – Разград управлява досъдебно произвеждане за осъществено тежко престъпно закононарушение. За убийството на своя татко към наказателна отговорност е притеглен 37-годишеният А.А. от град Завет. Мъжът е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващ прокурор.

На 8 декември 2021 година татко и наследник използвали доста количество алкохол, като това довело до скандал посред им. Това не било случай, а следващ подобен случай, при който двамата имали съществени спорове. Стигало се даже до сезиране на органите на реда при предишни сходни обстановки. По време на абсурда, под въздействието на използвания алкохол, младият мъж намушкал татко си. 65-годишният потърпевш умрял на път за болничното заведение.

Работата по доказване и документиране на осъщественото закононарушение тече и все още под управлението на Окръжна прокуратура – Разград. Предстои внасяне в съда на искане за налагане на най-тежката мярка за неотклонение по отношение на А.А. - „ задържане под стража “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР