Окръжна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняеми и задържа трима

...
Окръжна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняеми и задържа трима
Коментари Харесай

Задържаха трима с много хероин, предназначен за Пловдив

Окръжна прокуратура – Пловдив притегли като обвинени и задържа трима мъже за владение за разпространяване на хероин 
Те са обвинени за това, че на 09.05.2023 година в с. Йоаким Груево, обл. Пловдив, в съучастничество, са държали за разпространяване високорисково наркотично вещество  – хероин, с общо тегло 900 грама – закононарушение по член 354а, алинея 1 вр. член 20 алинея 2 от Наказателния кодекс.

Мъжъте са били арестувани на 9 май 2023 година при полицейска акция по време на предаване на пратката с хероин в дома на един от тях в с. Йоаким Груево, обл. Пловдив.  Установено е, че наркотичното вещество е било превозено до там с автомобил от гр. Сандански и е било предопределено за разпространяване в квартал „ Столипиново “  в гр. Пловдив. 

По делото са осъществени процесуално-следствени дейности – разпити на очевидци, претърсвания и изземвания, назначена е експертиза за определяне на % на дейното вещество в хероина и други

Тримата обвинени са арестувани за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор.  Предстои Окръжна прокуратура – Пловдив да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на тях.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР