Окръжна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняеми и задържа трима

...
Окръжна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняеми и задържа трима
Коментари Харесай

След акция на криминална полиция в Пловдив: Трима мъже са задържани с голямо количество наркотици

Окръжна прокуратура – Пловдив притегли като обвинени и задържа трима пловдивчани за владеене и разпространяване на огромно количество марихуана, кокаин и амфетамин.  
Прочетете още
Дилърите са държали повече от 1 кг от високорисковите наркотични субстанции. Тримата се познавали и разпространявали наркотични субстанции измежду стеснен кръг лица на територията на област Пловдив, а дрогата се е съхранявала в пловдивско жилище.

При извършена профилирана акция на полицията на 12 ноември 2022 година в пространствата е била открита дрогата, като при осъществено претършуване са конфискувани още- мобилни телефони, електронни везни, машина за накъсване на марихуаната. На същия ден единият от обвинените, който е на 28 години, е бил спрян от полицейски чиновници за инспекция при ръководство на лек автомобил. Направен му е тест за приложимост на наркотични субстанции, който е отчел позитивен резултат за кокаин. Другите двама са на 50 и 45 години.

Тримата са арестувани за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои Окръжна прокуратура-Пловдив да внесе искане в съда за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на тях.

Снимка: Архив
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР