Окръжна прокуратура – Ловеч ръководи разследване по досъдебно производство във

...
Окръжна прокуратура – Ловеч ръководи разследване по досъдебно производство във
Коментари Харесай

Окръжна прокуратура – Ловеч ръководи разследване във връзка с тежко пътнотранспортно произшествие с трима загинали и двама ранени

Окръжна прокуратура – Ловеч управлява следствие по досъдебно произвеждане по отношение на настъпило през нощта на 07.08.2023 година тежко пътнотранспортно произшествие с три починали и две други потърпевши лица.

По първични данни, на 07 август към 23.56 ч., на път II-35 Ловеч-Плевен при км 35+700, в региона на бензиностанция „ Шел “, при мокра пътна настилка и на дясна крива, лек автомобил " Ауди ", пътуващ в посока към гр.Ловеч с лидер 22-годишен мъж от Ловеч, е навлязъл в лентата за насрещно придвижване, където е последвал удар в движещия се в посока от гр. Ловеч към гр. Плевен лек автомобил " Фиат ", ръководен от 32-годишен мъж от Плевен.

В резултат на произшествието на място са умряли лидерът на „ Фиат “-а и двама пасажери от „ Ауди “-то - мъж на 32 години и жена на 21 години. Водачът на лекия автомобил „ Ауди “ и 20-годишна пътничка от същото транспортно средство са настанени в болница, в тежко положение.

По делото е осъществен оглед на местопрестъпление и е формирано досъдебно произвеждане по член 343, алинея 3 вр. член 342, ал.1 от Наказателен кодекс.

Работата по следствието продължава под управлението на Окръжна прокуратура -Ловеч.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР