Окръжен съд Враца постанови мярка за задържане под стража спрямо

...
Окръжен съд Враца постанови мярка за задържане под стража спрямо
Коментари Харесай

Вкарват в ареста мъжа, опитал да отвлече бившата си приятелка във Врачанско

Окръжен съд Враца постанови мярка за задържане под стража по отношение на мъжът отвлякъл някогашната си другарка в неделя вечерта, която заяви медията ни в понеделник.
Да напомним късно вечерта в неделя мъж направи опит да отвлече някогашната си другарка, като я затворил в багажника на лекия си автомобил.



От Окръжения съд постанови да бъде взета най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на К. И.
Той е притеглен в качеството на обвинен от Окръжна прокуратура във Враца за това, че на 9 юли от 22 часа до 00 часа на 10 юли в Три кладенци, при изискванията на рисков рецидив, е направил опит да отвлече Н. М., като е използвал за това мощ, изразяваща се в дърпане, скубане и влачене за косата, и вкарвайки я принудително в лек автомобил " Опел Астра ", а опитът е останал незавършен, заради независещи от него аргументи. К. И. е осъждан шест пъти, в това число за тежко съзнателно закононарушение и е изтърпял дейно наказване „ отнемане от независимост “. По делото се съдържат данни, че обвиненият преди време живеел с Н. М. на фамилни начала, като двамата имат общи деца, само че дамата го напуснала.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР