Окръжен съд – Кюстендилвзе мярказа неотклонениеЗадържане под стража“, по отношение

...
Окръжен съд – Кюстендилвзе мярказа неотклонениеЗадържане под стража“, по отношение
Коментари Харесай

Окръжен съд – Кюстендил взе мярка за неотклонение „Задържане под стража“ по отношение на дупничанин, издирван с Европейска заповед за арест от Италия

Окръжен съд – Кюстендилвзе мярказа неотклонение„ Задържане под стража “, по повод на46- годишния В. С. от гр. Дупница,обявен за международноиздирванес Европейска заповед за арест отИталия.Лицето се е явило единствено в районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи – Дупница, на 10.02.2024г.

В. Б. е разгласен за търсене на 18.12.2023 година, с ЕЗА издадена от Генералната прокуратура на Апелативния съд в гр.Перуджа, Италия, за осъществен проведен или въоръжен обир, за което е наказан на отнемане от независимост за период от 3 години и 9 месеца, както и на санкция в размер на 1000 евро.

Окръжен съд - Кюстендилприема, че е налице годна Европейска заповед за арест. Тя касае желаното за задържане лице и е издадена въз основа на правосъден орган за задържането му под стража, във връзка наказателно гонене за осъществено закононарушение срещу собствеността–грабеж.Доказателствата сочат на извод за съществуваща понастоящем действителна заплаха от укриване на желаното лице, поради тежкото закононарушение за коетосе търси.

Определението на Окръжен съд – Кюстендил предстои на обжалване пред Апелативен съд – София.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР