Окръжен съд – Кюстендил отмени протоколно определение на Районен съд

...
Окръжен съд – Кюстендил отмени протоколно определение на Районен съд
Коментари Харесай

ОС – Кюстендил измени мярка за неотклонение на обвиняем за блудство 

Окръжен съд – Кюстендил анулира протоколно определение на Районен съд – Кюстендил, с което е взета мярка за неотклонение - „ Домашен арест “, във връзка с 48- годишен обвинен за блудничество / член 150, алинея 1 от Наказателен кодекс /, като вместо нея постанови: взема мярка за неотклонение – „ Парична гаранция “ в размер на 1 000 лева
От събраните на досъдебното произвеждане доказателства, в т. ч. показанията на разпитаните очевидци, може да се образува извод на съпричастност на обвинения към незаконното действие. Окръжен съд - Кюстендил смята, че не са налице останалите две предпоставки по член 63, алинея 1 от Наказателно-процесуален кодекс, а точно „ действителна заплаха от осъществяване на друго закононарушение от обвинения или да се укрие “. Така приема съдът, поради чистото правосъдно минало на обвинения В. К., възрастта му и трудовата активност, непрекъснатия адрес, държанието му директно след действието, характеристичните данни.
Съдът указва освобождение на обвинения от осъществяване на мярката за неотклонение „ Домашен арест “ след внасянето на гаранцията в пари, в размер на 1 000 лева Определението е дефинитивно.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР