Окръжен съд – Кюстендил наложи наказание лишаване от свобода за

...
Окръжен съд – Кюстендил наложи наказание лишаване от свобода за
Коментари Харесай

Наказание „лишаване от свобода” за срок от 1 г. и 10 м. и „глоба” в размер на 3 000 лв. за обвиняем в държане, с цел разпространение на хероин и канабис

Окръжен съд – Кюстендил наложи наказване „ отнемане от независимост ” за период от 1 година и 4 месеца, както и „ санкция ” в размер на 3000 лева във връзка с обвинен, който се призна за отговорен в държане, за разпространяване на високорискови наркотични субстанции. Съдът утвърди съглашението реализирано сред Окръжна прокуратура и отбраната на обвинения, което има смисъла и характера на влезнала в действие присъда.

Обвиняемият А. Л. / на 31 години от Кюстендил / се признава за отговорен в това, че на 26.07.2022 година в къща, на ул. " Николичевски път " в град Кюстендил, без съответно позволение според Закона за надзор върху наркотичните субстанции и прекурсорите, е държал за разпространяване високорискови наркотични субстанции - хероин и канабис. Хероин с общо нето тегло 17,175 грама, на обща стойност 1545,75 лв.. Коноп /марихуана/ с нето тегло 0,75 грама, на стойност 4,50 лв..

Наказанието „ отнемане от независимост “ за период от 1 година и 4 месеца да бъде изтърпяно от обвинения при първичен „ общ “ режим, дефинира Окръжен съд – Кюстендил, като удостовери взетата във връзка с А. Л. мярка за неотклонение „ Задържане под стража ” и приспада времето, през което обвинения е бил арестуван по актуалното дело, считано от 26.07.2022 година до влизане на съглашението в действие.
Деянието за което се утвърди импортираното съглашение е осъществено в изпитателния период по предишно наказание на А. Л., със съглашение от 01.07.2020 година, по дело на районен съд – Кюстендил. Съдът привежда в осъществяване отсроченото условно наказване „ отнемане от независимост “ за период от 6 месеца, което да се изтърпи настрана при първичен „ общ “ режим.
Определението може да се апелира и стачкува по в 15-дневен период пред САС.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР