ОКРЪГ ПИНЕЛАС, Флорида (WFLA) — Двама братя тийнейджъри са изправени

...
ОКРЪГ ПИНЕЛАС, Флорида (WFLA) — Двама братя тийнейджъри са изправени
Коментари Харесай

Братя тийнейджъри влизат в престрелка заради подаръци на Бъдни вечер в Ларго, сестра е убита, казва шерифът

ОКРЪГ ПИНЕЛАС, Флорида (WFLA) — Двама братя младежи са изправени пред обвинявания след фамилен пердах, приключил смъртоносно на Бъдни вечер в Ларго, оповестиха управляващите.

Шерифът на окръг Пинелас Боб Гуалтиери сподели, че 14-годишните и 15-годишните са влезнали в спор, до момента в който са пазарували със фамилията в неделя. Според шерифа 15-годишното момче е ревнувало от броя на подаръците, които майка им е купувала на брат му.

След като напуснали магазина, братята, майка им и 23-годишната им сестра, и нейните 10-месечен и 6-годишен наследник се насочиха към дома на баба си, с цел да може тя да гледа децата, до момента в който сестрата отиде на работа.

Докато бяха в дома на бабата, ситуиран на 22-ро авеню Югозападно в Ларго, 14-годишният извадил револвера си и споделил на брат си, че ще го простреля в главата, споделиха управляващите.

Първоначално 15-годишният отказал да взе участие в сбиването и чичото на момчетата ги раздели. Съобщава се, че 14-годишното момче е напуснало дома си и е излязло на открито. Сестра му...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР