Окончателно: във филма на Куентин Тарантино за Чарлз Менсън ще

...
Окончателно: във филма на Куентин Тарантино за Чарлз Менсън ще
Коментари Харесай

Филмът на Тарантино за Чарлз Менсън събира Ди Каприо с Брад Пит

Окончателно: във кино лентата на Куентин Тарантино за Чарлз Менсън ще взе участие освен Леонардо ди Каприо, само че и Брад Пит, разгласи филмовото студио " Сони " в сряда.

Нито един от двамата обаче няма да е в ролята на известния всеобщ палач. Вместо Ди Каприо ще играе залязваща звезда на уестърн сериал, а Пит - неговия дубльор, които се пробват да свържат двата края в най-хипарските години на Холивуд. Жертвата на Менсън Шарън Тейт е тяхна съседка, споделя " Холивуд рипортър ".

Премиерата на кино лентата е планувана за 9 август 2019 година За присъединяване на Пит в този план се приказва от месеци, само че формалното удостоверение идва едвам в този момент. Събирането на двама артисти от такава звездна големина е скъпо и мъчно начинание и ди Каприо е бил подготвен да се откаже на няколко пъти, твърди изданието.

И двамата артисти имат предходен опит с Тарантино - Пит в " Гадни копилета " от 2009 година, номиниран за 8 оскара а ди Каприо - в " Джанго без окови ", също с 5 номинации. Не е известно дали в " Имало едно време в Холивуд " ще се откри роля и за Кристоф Валц - австрийският артист и фамозен екранен изверг към този момент има два оскара, точно за тези два кино лентата.

Работя по сюжета от 5 години, живял съм в окръга на Лос Анджелис цялостен живот, в това число през 1969 година, когато бях 7-годишен, написа Тарантино в пресинформацията (тогава се случва фамозното ликвидиране в имението на Тейт - бел. ред.). " Нямам самообладание да опиша една история за града, подобен, какъвто към този момент не съществува. И не бих могъл да съм по-щастлив от динамичния тандем Ди Каприо-Брад Пит. "

Всичко, което би трябвало да знаете за: Кино (966)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР