Окончателно останаха седмина кандидати за поста президент на БФС. Окончателният

...
Окончателно останаха седмина кандидати за поста президент на БФС. Окончателният
Коментари Харесай

Седмина останаха да се борят за БФС

Окончателно останаха седмина претенденти за поста президент на БФС. Окончателният лист ще бъде разгласен след инспекция на документите на 5 март.

За поста на Борислав Михайлов ще се борят Димитър Бербатов, Михаил Касабов, Георги Иванов-Гонзо, Георги Градев, Петьо Костадинов, Георги Захариев и Манол Иванов.

Илиян Стоянов се оправда с особености на японското законодателство, което не му давало да пътува до България и пожела триумф на екипа на Стилиян Петров, макар че той не е лице на кандидатурата. Босът на “Локо ” (Пд) Христо Крушарски още след оповестяването на кандидатурата на Касабов реши да не се кандидатира.

При Костадинов и Захариев може да има спор на ползи, тъй като това са настоящи мениджъри на играчи, което е на ръба на ситуацията съгласно адвокати. Но Захариев бе и на предния конгрес, когато единствено се яви, с цел да поддържа Димитър Бербатов от трибуната.

Общото заседание на БФС би трябвало да се организира на 15 март в столичния хотел “Маринела ”, като право на глас имат 540 клуба. Все още обаче не е ясно дали всичките са издигнали претенденти.

Така общото заседание ще е едно от най-интересните, в случай че правилно останат седем претенденти.

Последен в постройката на БФС се появи Георги Градев, който внесе документите си. Първи в листата бе Манол Иванов, който го направи преди седмици.

Има и раздвояване сред юристите дали би трябвало да се гласоподава и оставката на Борислав Михайлов, което е първа точка от дневния ред. Става въпрос за избираема позиция, а не за предопределение. Това е персонално волеизявление, което не предстои на избор. От друга страна, пък се счита, че в случай че не се гласоподава, това само ще даде мотив за нови юридически баталии, както се случва след съвсем всеки един конгрес през последните години.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР