Окончателно, книжният пазар на площад “Славейков” в столицата ще се

...
Окончателно, книжният пазар на площад “Славейков” в столицата ще се
Коментари Харесай

Площад Славейков окончателно с щандове на космическа цена

Окончателно, книжният пазар на площад “Славейков” в столицата ще се възражда със седем щанда на галактическа цена. Щандовете вид “библиотека” ще коства по над 40 000 лв. и ще са за общо 276 000 лв. без Данък добавена стойност, като ръководещото болшинство оправдава цената им с екстриге, които ще оферират. “Дори и единствено с “Винету” да ги напълните прекомерно скъпи са”, уточни по време на полемиката общинският консултант от “Демократична България” Грети Стефанова.

Управляващото болшинство ГЕРБ-ВМРО в Столичния общински съвет утвърди искане на изп.-директор на " Пазари Запад " ЕАД Галина Бежанска, като сдружението предлага да разходва за тях лични средства. То бе импортирано за утвърждение в Столичния общински съвет от съветниците от ГЕРБ Георги Георгиев и Николай Стойнев и следва да се прегледа в четвъртък. Очаквано срещу гласоподаваха от “Демократична България”, “Спаси София” и Българска социалистическа партия. Високата цена за щанд се оправдава от " Пазари Запад ", че те ще са " дълговечно и качествено осъществяване с ювелирна и дизайнерска стойност ".

Прекалено скъпи са и за " Винету "

“Дори предположим, че в тези седем павилиончета ще е единствено " Винету " от мека корица до първокласно издание. Дори за " Винету " е прекомерно скъпо”, разяснява по време на полемиката Грети Стефанова. Препратката ѝ насочва към изявление на премиера Борисов. През 2013 година той уточни пред Кеворк Кеворкян - " Един водещ ме попита, коя е най-хубавата книга, която си чел като дребен и аз споделих, че това е романът “Винету”, от този момент се написа, че съм чел единствено тази книга, а аз съм лекар на науките ".

На мнения на ръководещото болшинство и на общинската компания " Пазари Запад ", че оборудванията ще са дълговечни, Стефанова отвърна, че дълговечен е единствено дъждът, който вали на площад Славейков.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР