Окончателно - двамата мъже, които са обвинени за убийството на

...
Окончателно - двамата мъже, които са обвинени за убийството на
Коментари Харесай

Обвинените за убийството в София: Искаме по-лека мярка, за да си гледаме семействата и бизнеса

Окончателно - двамата мъже, които са упрекнати за убийството на мъж в София, остават в ареста. Според претекстовете на съда събраните доказателства са изцяло задоволителни за установяване на най-тежката мярка и съществува заплаха от укриване и осъществяване на ново закононарушение. 
Преди малко повече от седмица тялото на 49-годишния Кирил Русев беше открито в морга. Доказа се, че двамата арестувани са пътували до Сърбия с персоналната карта на жертвата за да инсценират, че Русев е отвън страната. Трима служители на " Гранична полиция " бяха отстранени от служба, откакто стана ясно, че мъжете са минали границата през ГКПП „ Стрезимировци ”.
Според съда има и доказателства, че в автомобила на единия арестуван - синът на някогашния финансов министър Стоян Александров, са били открити документи и ключове за колата на жертвата. 
“Моля да разглеждате доказателствата такива, каквито са. В момента се насажда едно мнение, без едната страна да има опция да се отбрани и да извади доказателства. Бих желал да мога да се защитя от тези нападки ”, заяви Петър Александров пред съда.
“Оказвам подпомагане от първия ден. Нито сме се укривали, нито нищо. До момента има единствено вменяване на виновност. Единствената ми молба е да се наложи по-лека мярка, с цел да можем да си гледаме фамилиите, както и да си запазим бизнеса в тези тежки стопански условия ”, акцентира Александър Кинов в правосъдната зала.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР