Около вратаря на Милан Джанлуиджи Донарума се заформя нова трансферна

...
Около вратаря на Милан Джанлуиджи Донарума се заформя нова трансферна
Коментари Харесай

Райола към Донарума: Напусни Милан!

Около вратаря на Милан Джанлуиджи Донарума се заформя нова трансферна сага. Неговият сътрудник Мино Райола още веднъж подхрани слуховете, че 19-годишният пазач може да напусне "Сан Сиро ", като не изключи разновидността той да подпише с различен италиански клуб, написа "Sportal ".

"Джиджо направи своя избор и той бе да остане в Милан. Уважавам това. Ако той ми каже, че желае да напусне, ще стартира да работя незабавно, тъй като предложения не липсват. Моето мнение е, че Донарума би трябвало да си тръгне от Милан. Къде да отиде? По-скоро в чужбина, само че и трансфер в Италия не би бил неосъществим ", разяснява Райола пред Rai Sport.

Райола засегна и бъдещето на други свои клиенти, отпред с Пол Погба.

Не съм такси или аероплан, с цел да местя хората от едно място на друго. Естествено, в случай че някой от футболистите, с които работя, има проблеми в клуба си, бих се заел да намеря решение и за двете страни. Между Погба и Жозе Моуриньо няма спор. Пол желае да печели титли с Манчестър Юнайтед ", безапелационен беше Райола.

Запитан дали е правилно, че се пробва да пласира Мауро Икарди на "Олд Трафорд ", той отговори: "Икарди е доста забавен състезател, само че в никакъв случай не съм имал взаимоотношения с него или със брачната половинка му Уанда Нара. Тя е неговият сътрудник и това би трябвало да се има поради. Аз единствено се пробвах да се свържа с тях и да обясня, че слуховете не идват от мен. Свързват ме и с Пауло Дибала, само че това също не е истина. Ювентус и Интер могат да са спокойни, никой от звездите им няма да върви на никое място ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР