Около три пъти годишно ние колективно преживяваме хаотични няколко седмици,

...
Около три пъти годишно ние колективно преживяваме хаотични няколко седмици,
Коментари Харесай

От 23 август започва ретрограден Меркурий: какво ДА правим и какво да НЕ правим

Около три пъти годишно ние групово претърпяваме безредни няколко седмици, които са известни като назадничав интервал на Меркурий - евентуално сте чували за тях или най-малко сте изпитали някои от техните резултати, предизвикващи главоболие.

Меркурий е планетата, която ръководи връзката и когато е назадничав (което значи, че краткотрайно наподобява, че се движи обратно в небето), той може да аргументи недоразумение, проблеми с технологиите и пътуването и безпокойство наред с други драми.

Всеки назадничав Меркурий се демонстрира малко по-различно според от зодиакалния знак, в който попада, което прави някои интервали малко по-малко интензивни от други. Това обаче не значи, че не би трябвало да вземате защитни ограничения. Има неща, които би трябвало и не би трябвало да вършиме по време на назадничав Меркурий, с цел да сте сигурни, че ще останете във допустимо най-голяма галактическа „ сигурност “. 

От 23 август до 15 септември Меркурий ще бъде назадничав в Дева , отбелязвайки началото на триседмичен интервал на провокации във връзка с връзката. До края на тази година ще изпитаме още един назадничав Меркурий - от 13 декември до 1 януари.

Вижте тук какво може да чака всяка зодия от идната назадничавост на планетата:
 Какво да чака всяка зодия от ретроградния Меркурий в Дева  Какво да чака всяка зодия от ретроградния Меркурий в Дева  Какво да чака всяка зодия от ретроградния Меркурий в Дева  Какво да чака всяка зодия от ретроградния Меркурий в Дева
Периодите на назадничав Меркурий в действителност са в действителност значимо време за всички, само че този пренос има репутацията на противен. Тъй като неща като връзка, време и ясно мислене са в затруднено състояние по време на противоположното въртене на Меркурий, е доста по-вероятно да се сблъскаме с засегнати усеща, провалени проекти, пропуснати крайни периоди или общо комплициране, което може да бъде в действителност мъчно за нашата кариера и взаимоотношения.

Но ретроградният Меркурий по своята същина не е неприятен миг, при положение че забавите темпото и да работите в хармония с движещата се обратно сила. Това е идеалният миг да погледнем обратно към предишното и да помислим какво работи за нас и какво не. Също по този начин е идеално време за размисъл за това до каква степен сме стигнали с нашите лични цели и да пренастроим траекторията ни, в случай че е належащо.

Като забавим темпото и използваме ретроградния Меркурий като причина за пауза и преоценка на живота ни, можем да излезем от другата страна на тази назадничавост даже по-чисти и съсредоточени от преди.

Въпреки това, всяка огромна назадничавост несъмнено може да ви накара да действате и да преживявате нещата малко по-различно от нормалното, тъй че е добре да сте готови.

Ето няколко неща, които би трябвало да избягвате по време на назадничав Меркурий - дружно с някои неща, които несъмнено би трябвало да вършиме:
 Какво да вършим и какво да не вършим по време на назадничав Меркурий  Какво да вършим и какво да не вършим по време на назадничав Меркурий  Какво да вършим и какво да не вършим по време на назадничав Меркурий  Какво да вършим и какво да не вършим по време на назадничав Меркурий
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР