Около сто жилища бяха повредени, след като торнадо премина през

...
Около сто жилища бяха повредени, след като торнадо премина през
Коментари Харесай

Торнадо връхлетя Манчестър, има ранени СНИМКИ

Около 100 жилища бяха развалени, откакто торнадо мина през предградие на Манчестър. Има известия за ранени. Бурята " Герит " аргументи наводнения и нарушавания на превоза на доста други места в Обединеното кралство.

Извънредно състояние бе оповестено в предградие на Манчестър, наранено от торнадото. Нанесени за обилни материални вреди. Метеорологичната работа окачестви естественото злополучие като " суперклетъчна гръмотевична стихия ". Според някои медии има ранени, само че това не е публично доказано. Шефът на локалната полиция прикани хората да не бързат да се връщат в парцелите си, преди да са направени оценки на вредите.

Бурята " Герит "  продължава да вилнее в цялото Обединено кралство, като най-сериозно е наранена Шотландия, където през вчерашния ден също бе оповестено изключително състояние, тъй като транспортни средства останаха блокирани на значима автомагистрала в планински регион, съобщи БНР.

Десетки хиляди семейства не престават да са без електричество. Много от влаковете в Шотландия не се движат. Наводнения затвориха пътища. Повече от 200 предизвестия за наводнения са издадени на Острова, някои реки в Англия са на ръба на преливането.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР