Около премиерата на Господарката на злото 2 Анджелина Джоли наруши

...
Около премиерата на Господарката на злото 2 Анджелина Джоли наруши
Коментари Харесай

Моментите, в които дъхът на Анджелина спира

Около премиерата на " Господарката на злото 2 " Анджелина Джоли наруши медийното безмълвие , което спазваше във времето след оповестяването на новината за развода с Брад Пит.

Интервютата на актрисата се броят на пръстите на едната ръка и на нея към момента й е мъчно да показа всичко, което е претърпяла, само че даже най-малкото самопризнание крие огромен смисъл.

В изявление за Glamour UK Джоли съобщи, че за нея е доста значимо да се приказва за това по какъв начин човек да открие същинската си в действителност и да бъде подобен, какъвто е, а не да играе роля. Самата тя се е научила добре да усеща хората, които са подправени. Усеща и че те се изтезават от това.
 Снимка 450113

В живота си Анджелина има доста обстановки, които й оказват помощ да се преоткрие и да откри пътя към същинското си Аз. Ситуации, които са я карали да усеща, че не може да диша, че се задушава , само че все пак и за миг не не помни, че би трябвало да се бори с тях.

В тези сложни моменти от живота й нейните деца са най-голямата й опора , нейният метод да изплува и да си поеме мирис още веднъж. След моментите на загуба и болежка децата са нейната причина да се изправи.
 Анджелина Джоли, Брад Пит и развиването по развода им
Защо Анджелина Джоли и Брад Пит не бързат да се разведат

Може би любовта им е към момента жива

Джоли постоянно е била доста самокритична към себе си, което счита, че е наследила от своята мощна майка. Но през днешния ден за нея е изцяло задоволително да е добра майка и добър човек - това значи, че се оправя добре.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР