Около полунощ валежите ще спрат и до сутринта ще е

...
Около полунощ валежите ще спрат и до сутринта ще е
Коментари Харесай

Ще има разочаровани от прогнозата за идната седмица

Около среднощ преваляванията ще спрат и до сутринта ще е най-вече ясно, в източната половина от страната с до сдържан северен вятър. Утре ще е най-вече слънчево. Около и след обяд ще се развие купеста облачност и на обособени места основно в Северозападна България ще превали временен дъжд. Ще духа сдържан, в Югоизточна България и краткотрайно мощен североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 30° и 35°=

Във вторник ще продължи да духа до сдържан, по Черноморието краткотрайно мощен североизточен вятър. Времето ще бъде най-вече слънчево, след обяд с развиване на купеста облачност, единствено на обособени места в северозападните региони ще превали и прегърми. Максималните температури ще са сред 30° и 35°.

През идващите дни до края на седмицата в Източна България ще е най-вече слънчево. В западните и централните региони от страната повече слънчеви часове ще има заран, а към и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици, на по-малко места през почивните дни. Вятърът ще се ориентира от север, ще е слаб, по Черноморието - сдържан. Дневните температури ще се намалят с 3-4 градуса.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР