Около метър е падналият сняг на проходите Шипка и Петрохан.

...
Около метър е падналият сняг на проходите Шипка и Петрохан.
Коментари Харесай

Метър сняг падна на проходите Шипка и Петрохан

Около метър е падналият сняг на проходите " Шипка " и " Петрохан ". От снегонавяванията отвън пътното платно преспите доближават метър и половина - два, оповестяват от АПИ.

550 снегорина почистват пътните настилки в регионите със снеговалеж, с цел да се обезпечи безвредното пътешестване на водачите по републиканските пътища. Пътноподдържащите сдружения не са спирали работа, с цел да се обезпечи проходимостта на трасетата, показват от пътната организация.

Жълт код за ниски температури има в цялата страна, а за мощен вятър има за Източна България, както и за областите Хасково и Кърджали.

Ограничено е придвижването на моторни транспортни средства над 12 тона по път III-358 Шипково - Рибарица в област Ловеч заради снегонавяване. За всички транспортни средства е лимитирано придвижването през " Троянски " проход. Ограничено е прекосяването през " Ришки " проход на коли над 12 тона, както и тегленето на ремаркета и полуремаркета.

Движението по път I-1/E-79 в сектора Мездра - Враца в посока Враца, в региона на с. Руска Бела се реализира в една лента заради аварирал тежкотоварен автомобил. Трафикът в сектора се контролира от екип на " Пътна полиция ".

Агенция " Пътна инфраструктура " моли водачите да карат със съобразена скорост и нараснало внимание, да съблюдават нужната отдалеченост и да не подхващат рискови изпреварвания.
 Сняг вали в 14 области в страната
Сняг вали в 14 области в страната

Пътните настилки са мокри и проходими при зимни условия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР