Около Манчестър Юнайтед е всичко друго, но не и скучно

...
Около Манчестър Юнайтед е всичко друго, но не и скучно
Коментари Харесай

Семейство Глейзър са вбесени, кандидат-купувачите на Ман Юнайтед са сериозно предупредени

Около Манчестър Юнайтед е всичко друго, само че не и скучно последно време. Отборът показва позагубения дух последните години и демонстрира освен добра игра, само че и е единственият британски отбор, който към момента взе участие в четири шампионата. 

Освен това до петък предходната седмица трябваше да бъдат импортирани офертите от евентуалните искащите да вземат участие в наддаването за клуба. Катарските вложители, които към този миг са считани за любимци, както и сър Джим Рактлиф потвърдиха с публични известия, че са отправили своите оферти, като набелязаха и цели като бъдещо възобновление на позагубилия се искра, както на тима, по този начин и на “Олд Трафорд ”.
 Блестящи изяви на Рашфорд донесоха нова победа на Манчестър Юнайтед Блестящи изяви на Рашфорд донесоха нова победа на Манчестър Юнайтед
Именно тези дейности са раздразнили актуалните притежатели от семейство Глейзър, оповестява локалната преса. Инвестиционната банка “Рейн ”, която управлява целият развой по възможна промяна на собствеността, даже се е свързала с представители на двете страни, с цел да ги помоли да лимитират всевъзможни свои следващи изяви в общественото пространство с експлицитното конкретизиране, че сходни могат да навредят съществено на възможна договорка. Семейство Глейзър, които са мощно недолюбвани от почитателите на отбора, явно се тормозят от в допълнение нагнетяване на напрежението и конфигурация на почитателите, което по някакъв метод ще отслаби позициите им в договарянията. Вчера локалната преса за следващ път осведоми, че те не са склонни да понижат поставената цена от 6 милиарда паунда за " алените дяволи ". 
 Катарски шейх се включи в конкуренцията за закупуването на Манчестър Юнайтед Катарски шейх се включи в конкуренцията за закупуването на Манчестър Юнайтед
Междувременно през вчерашния ден се появи нова информация, която гласи, че американският капиталов фонд “Елиът ” също се е свързал с “Рейн ”, с цел да предложи, ненапълно изненадващо, своята поддръжка за актуалните притежатели, в случай че в последна сметка до договорка не се стигне. Фондът може да поддържа семейство Глейзър финансово и по този метод да им даде опция. Тази информация незабавно тормози почитателите на отбора в обществените мрежи, за което приказва и клубната легенда Гари Невил.
 Братя Глейзър няма да смъкват от цената на Манчестър Юнайтед, твърди Братя Глейзър няма да смъкват от цената на Манчестър Юнайтед, твърди " Сън "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР