Около и след обяд облачността над северозападните райони ще започне

...
Около и след обяд облачността над северозападните райони ще започне
Коментари Харесай

Слънчево време с максимални температури между 17° и 22°

Около и след обяд облачността над северозападните региони ще стартира да се усилва, a вятърът там ще се ориентира от запад-северозапад, предизвестяват от Национален институт по метеорология и хидрология.

 

На места в Северозападна България, а вечерта и по високите западни полета ще има превалявания от дъжд. Максималните температури ще са най-вече сред 17° и 22°, в София - към 17°. През нощта срещу понеделник преваляванията ще обзет по-голямата част от страната.

В планините ще доминира слънчево време. След обяд облачността над масивите от Западна България ще стартира да се усилва.

 

Вечерта, основно в Западна Стара планина, ще има превалявания от дъжд. Ще духа сдържан запад-югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 m ще е към 12°, на 2000 m - към 3°.

През нощта против понеделник преваляванията ще обзет доста региони, вятърът ще се ориентира от северозапад, с него температурите бързо ще се намаляват и дъждът ще минава в сняг на все по-малка височина.

 

По Черноморието ще доминира слънчево време. Ще духа слаб до сдържан юг-югозападен вятър. Максималните температури ще са от 10°-11° в северните региони, до 18°-20° в региона на Бургас. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР