Около десет руски и китайски кораби ще участват в първа

...
Около десет руски и китайски кораби ще участват в първа
Коментари Харесай

Русия и Китай със съвместно учение в Балтийско море

Около 10 съветски и китайски кораби ще вземат участие в първа фаза на учението „ Морско взаимоотношение 2017 ", което ще премине в Балтийско море сред 21 и 28 юли, съобщи ТАСС.

„ От 21 до 28 юли във водите на Балтийско море ще премине първи стадий от двустранното руско-китайско военноморско обучение „ Морско взаимоотношение 2017 ". За него ще бъдат задействани към 10 кораба и съда от разнообразни класове, повече от 10 самолета и хеликоптери на Военноморски сили на Русия и на Китай ", написа в публично заявление на съветското министерство на защитата.

„ Основни цели на учението са повишение на успеваемостта на взаимоотношението сред двете флоти за противопоставяне против заканите за сигурността в морето, тренирането на взаимоотношението сред екипажите на съветските и на китайските бойни кораби, усилване на дружбата и съдействието сред Военноморски сили на двете страни ", написа още в известието, представено от „ Фокус ".

На 21 юли отряд китайски кораби ще дойдат на пристанището в Балтийск, където ще се състои тържествена среща и няколко протоколни мероприятия. Активната фаза на маневрите ще премине от 24 до 27 юли.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР