Около 80% от гражданите, които казват, че са били ваксинирани

...
Около 80% от гражданите, които казват, че са били ваксинирани
Коментари Харесай

80% от ваксинираните болни в Русия - с фалшиви сертификати

Около 80% от жителите, които споделят, че са били имунизирани със "Спутник V ", само че в това време са се разболели от ковид в тежка форма, са с платен подправен документ за имунизация. Това мнение изрази пред ТАСС шефът на Националния проучвателен център по епидемиология и микробиология "Гамалея " Александър Гинцбург.

Той изясни, че е допустимо да се ревизира дали човек е бил имунизиран, като се употребява специфичен разбор за съществуване на маркери.

Ученият също по този начин допуска, че обществените случаи на закупуване на документи за имунизация, които съществуват през днешния ден, са единствено част от това, което в действителност се случва.

"Хората харчат пари, а по-късно се разболяват и умират за личните си пари. Самозаблуждават се. Изглежда имат психическа смяна във възгледите си. Те мислят, че в действителност са имунизирани, отслабват всички карантинни ограничавания. Рискът от заболяване нараства фрапантно вследствие на това. Освен това те слагат другите в смъртна заплаха ", заключи той.

Припомняме, че в Русия бе оповестена неработна седмица поради висока заболеваемост. На 20 октомври президентът Владимир Путин подписа декрет за определяне на неработни дни в Русия от 30 октомври до 7 ноември 2021 година със опазване на заплатите на чиновниците. Той също по този начин даде опция на районните ръководители по своя преценка да вкарат спомагателни неработни дни във връзка със обстановката на място.

Властите усилиха напъните си да забавят пандемията, до момента в който се сблъскват с всеобщо отвращение на обществото да се инжектира с съветската ваксина "Спутник V ". Кметът на Москва разгласи ограничавания в границите на четири месеца за оставане вкъщи за неимунизирани над 60-годишни./news.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР