Около 8 500 000 лв., без ДДС, ще струва осигуряването

...
Около 8 500 000 лв., без ДДС, ще струва осигуряването
Коментари Харесай

Около 8 500 000 лв. ще струва обезпечаването на машинния вот за изборите през април

Около 8 500 000 лева, без Данък добавена стойност, ще коства обезпечаването на машинното гласоподаване в страната и отвън нея за вота през април. Това се показва в решение на Централната изборна комисия (ЦИК), с което се разпорежда социална поръчка за застраховане на машинния избор.  Сумата е планирана, показват от ЦИК, представени от Българска телеграфна агенция.
Обществената поръчка включва подготовка, модифициране и параметризиране на софтуера за Специализирани устройства за машинно гласоподаване (СУЕМГ), включително подготовка на демоверсия; подготовка, инсталиране и окомплектоване на СУЕМГ в склада, както и превоз на устройствата в страната, логистично обезпечаване и техническо обслужване на машините в предизборния и изборния ден, в това число обезпечаване на Център за поддръжка при зародили проблеми със СУЕМГ.
ЦИК реши да изпрати предложения за присъединяване в процедура по договаряне без авансово съобщение за възлагане на социална поръчка до производителя на устройствата за гласоподаване и техния програмен продукт – „ Смартматик Интернешънъл Холдинг “, както и до „ Сиела Норма “ АД. 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР