Около 8.40 часа на телефон 112 е подаден сигнал за

...
Около 8.40 часа на телефон 112 е подаден сигнал за
Коментари Харесай

Полицията Издирва Стоян За Зловещото Убийство На Жена Му В Костенец!

Около 8.40 часа на телефон 112 е подаден сигнал за жена в безпомощно положение, открита наоколо до дома й. Полицаите и лекарите открили, че тя е мъртва. По информация на bTV тя е била простреляна в главата, само че оръжието не е открито.

По първични данни малко преди този момент 15-годишният й наследник видял кървави следи в една от стаите на фамилното жилище. Майка му и татко му обаче ги нямало. Малко по-късно трупът на майка му е открит на поляна край пътя, на 20-на метра от къщата. Според някои медии на тялото се натъкнало детето й.

По рано сред мъжа и дамата, които до преди година живеели на брачен начала, само че се разделили и в този момент той живеел в друга къща, имало следващ скандал, евентуално поради любовен триъгълник, сочат първите данни от следствието. Мъжът ревнувал младата жена от различен мъж, с който била близка, заяви " 24 часа "

Жертвата е Милена Шишкова, която е фризьорка и има салон, кръстен на нея, само че държала и траурна организация. Тя е родена и израснала в Костенец.

" Скъпа сестричке, лек път, миличка, почивай в мир. Знам, че в този момент си при баща и ни гледате дружно по какъв начин страдаме. Не мога да допускам, че към този момент те няма ", написа във Facebook сестрата на жертвата - Славяна Шишкова, часове след убийството.

Издирваният мъж е каменоделец, описаха съседи. Преди години лежал в пандиза за обири на техника от къщи в Костенец, само че когато излязъл " бил нов човек ". Описват го като доста затворен.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР