Около 700 полета ще бъдат отменени на три летища в

...
Около 700 полета ще бъдат отменени на три летища в
Коментари Харесай

Около 700 полета ще бъдат отменени в Германия заради стачките утре и в петък

Около 700 полета ще бъдат анулирани на три летища в Германия поради плануваните от синдиката " Ферди " (Verdi) стачки на следващия ден и в петък, съобщи ДПА. Протестите ще обиден към 100 000 пасажери, показва основният изпълнителен шеф на Асоциацията на летищата в Германия (ADV) Ралф Байзел.

Трите летища, които ще бъдат наранени от стачките са Дюселдорф, Хамбург и Кьолн/Бон, а пасажерите, които решат да употребяват трен, ще имат проблеми в петък сутринта, за когато е очакван и огромен митинг на работещите в железопътния бранш.

Според Байзел стачките са трансферирали " границата на толерантност ", а летищата непозволено се употребяват като " сцена на непрекъснати митинги ". По думите му от началото на годината до момента над 900 000 пасажери са били принудени да трансформират полетите си или да ги анулират, поради стачките, проведени от " Ферди ".

Синдикатът води договаряния с Федералната асоциация на фирмите за авиационна сигурност (BDLS) за бонуси и по-добри групови контракти за изключителното работно време на чиновниците от защитата и от обслужващия личен състав на летищата. " Ферди " отхвърли последните оферти на работодателите, а нови договаряния са планувани за 27 и 28 април, отбелязва Българска телеграфна агенция.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР