Около 70% от участъка за пренареждане на жълтите павета е

...
Около 70% от участъка за пренареждане на жълтите павета е
Коментари Харесай

Около 70% от участъка за пренареждане на жълтите павета е готов

Около 70% от сектора за пренареждане на жълтите павета е подготвен.

Това заяви през днешния ден пред публицисти зам.-кметът по строителството Ангел Джоргов. Към инспекцията се причисли и кметът на София Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска, съобщи Българска телеграфна агенция.

Работи се без да се бърза, като се съблюдават всички софтуерни процеси и условия, увери зам.-кметът Джоргов. Останалите 30% от паважа ще бъдат надерени в идващите две  седмици, заяви той. Постоянно се упражнява надзор на обекта от надзора и строителя. Правят се инспекции за спазването на параметрите на пренареждането, уточни Ангел Джоргов. 

Относно останалите огромни поправки в столицата зам.-кметът осведоми, че стремежът е те да приключат до 15 септември - началото на образователната година, когато трафикът ще се ускори. Работи се на бул. " Цал Борис Трети " при кв. " Княжево ", където до 15 септември се чака да приключат строителните действия на пътното платно.

Друг обект, който се довършва е стесненият сектор по линия на пробива на ул. " Филип Кутев " при бул. " Симеоновско шосе " и бул. " Г.М. Димитров ". Полагат се всички старания до 15 септември пробивът да бъде отворен, увери Джоргов. Бул. " Чепинско шосе " също се завършва, върви и работата при кръстовището на " Овча купел " и " Цар Борис Трети ", което се явява последното огромно кръстовище по линия на плана.  Там към този момент завърши изработката на релсовия път, заяви зам.-кметът Джоргов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР