Около 70-годишният Алил Шкодров от сатовчанското село Слащен е открит

...
Около 70-годишният Алил Шкодров от сатовчанското село Слащен е открит
Коментари Харесай

Сатовчанско село потъна в скръб! Откриха здравеняка Герман бездиханен под мотора му

Около 70-годишният Алил Шкодров от сатовчанското село Слащен е открит през днешния ден умрял, затиснат под управлявания от него мотор, в местността „ Добълница “ отвън селото.

Местността се намира наоколо до минаващата през Слащен река Места.

От селото обясниха, че мъжът е липсващ още в сряда и откакто вечерта не се прибрал у дома, околните му организирали групи за неговото търсене.

Чак през днешния ден след тридневно търсене трупът на Алил Шкодров е бил открит под личния му мотор, с който в сряда тръгнал към реката.

Предположенията са, че на черния и неравномерен път тежкият мотор се е преобърнал и е затиснал лидера, на който, за злощастие, не е имало никой наоколо да помогне.

Алил Шкодров от Слащен е прочут в селото и близките обитаеми места с прякора Герман. Въпреки годините си бил бабанка, който доста работел, а в последните години обикалял по съборите в общината и отвън нея и продавал топли пуканки, оповестява инфомрежа.

Цял живот е бил готвач в локалния ресторант в Слащен. Има три деца – две девойки и едно момче, към този момент всички фамилни.

Селото е потресено от нелепата гибел на Алил Шкодров. До последно околните му са се надявали да го открият жив и здрав или самичък да се прибере вкъщи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР