Около 7,5 млн.лева ще се нужни за един от най-мащабните

...
Около 7,5 млн.лева ще се нужни за един от най-мащабните
Коментари Харесай

Изграждат модерен спортен комплекс във варненски квартал

Около 7,5 млн.лева ще се нужни за един от най-мащабните планове във Варна тази година- създаване на съвременен спортно-развлекателен комплекс. Той ще бъде ситуиран в квартал " Владиславово ".
Идеята е там да има игрище с релативно общоприети размери за футбол, което ще бъде на изкуствена трева и още две стадиони, които ще бъдат за футбол на дребни порти. Жителите ще могат да упражняват там още волейбол, баскетбол и тенис. Ще има скейтпарк, алея за ролери и тичане, фитнес навън, писта до 100 метра . Предвижда се построяването на дребен парк, зона за отдих в границите на оборудването.

От общинаха оповестиха, че планът включва и построяването на зала, която ще бъде с размери на игрище за хандбал и дава отговор на стандартите за футза. В тази зала ще има към 400 места с алтернатива за прибавяне на още. Общински съвет и кметът би трябвало да вземат решение по отношение на методът, по който ще се употребява въпросното оборудване, защото няма по какъв начин да бъде отдавано гратис.
Изграждането на този съвременен състезателен комплекс е по отношение на наградата, който получи морския ни град- " Варна- Европейска столица на спорта за 2019 година ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР