Около 6 хиляди души се събраха на неразрешен от властите

...
Около 6 хиляди души се събраха на неразрешен от властите
Коментари Харесай

6000 поддръжници на Навални събра протестът в Москва, над 400 задържани само в Русия

Около 6 хиляди души се събраха на забранен от управляващите протест в центъра на Москва в поддръжка на рецензия на Кремъл Алексей Навални. Това са съобщили от Министерство на вътрешните работи, представени от ТАСС.

" Към 20:30 часа московско време в събитието вземат участие към 6 хиляди души. Полицията е обяснила на участниците, че дейностите им не са съгласувани с управляващите и предизвестява за отговорността за нарушаване на закона и реда, планувани от закона ", оповестиха от полицията.

Някои медии оповестяват за стотици задържани преди проявата в Москва и други места в страната, както и на митинги в други страни. 200 души са арестувани във Владивосток, в Далечния изток и Сибир. Според данни на " Ройтерс ", арестувани са 250 души на проява пред съветското посолство в английската столица Лондон.

Сред стачкуващите в Москва е и брачната половинка на Навални Юлия, която бе приветствана от присъстващите.

Заедно с московския митинг, в 19 часа локално време стартира подобен и в Санкт Петербург.

Руски жители, които живeят по Южното Черноморие, се събраха на митинг в Бургас в отбрана на Навални, съобщи БГНЕС.
 Сподвижниците на Навални Любов Собол и Кира Ярмиш задържани в Москва
Сподвижниците на Навални Любов Собол и Кира Ярмиш задържани в Москва

Днес в Москва се организират митинги в поддръжка на Навални

Припомняме, че по-рано през днешния ден адвокатката на Фонда за битка с корупцията Любов Собол и прессекретарката на Алексей Навални Кира Ярмиш.

Вкараният в пандиза съветски опозиционер Алексей Навални, който стартира гладна стачка преди три седмици, еТова заяви през вчерашния ден юрист на опозиционера.

" Той е доста слаб. Трудно му е да приказва и да стои ", сподели Олга Михайлова пред публицисти и добави, че не е получил лекарска грижа. Тя прикани Навални да бъде трансфериран в болница в Москва.

Лекарски екип

44-годишният Навални и през уикенда неговият екип предизвести, че здравето му се е влошило и може да почине " всеки миг ".

Руската затворническа работа, която неведнъж попречи на лекари на Навални да го посетят, във Владимировска област, на 100 километра източно от Москва.

В неделя съдружници на опозиционера в актуалната история на Русия, които ще се проведат в сряда.
 Поддръжниците на Навални се опасяват, че Путин го желае мъртъв
Поддръжниците на Навални се опасяват, че Путин го желае мъртъв

Олег Сенцов: Властите не желаят Навални да почине

44-годишният съветски опозиционер Алексей Навални бе по-малко от час след идването си от Германия, където се възстановяваше 5 месеца от отравяне с новичок, което се допуска, че е по заповед на президента Владимир Путин.

, че той би трябвало да лежи в пандиза 2 година и 8 месеца за нарушение на условна присъда от 2014 година Преди 7 година Навални бе наказан условно на 3 година и 6 месеца затвор, само че срокът на отнемане от независимост е понижен, защото съвсем година опозиционерът бе под домакински арест. Той излежава присъдата си в
 Адвокат: Навални е доста слаб
Адвокат: Навални е доста слаб

Трудно му е да приказва и да стои
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР