Около 500 полицаи са ангажирани с охраната на вота в

...
Около 500 полицаи са ангажирани с охраната на вота в
Коментари Харесай

500 полицаи пазят вота в Хасковско

Около 500 служители на реда са ангажирани с защитата на вота в Хасковски район, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

От бранш „ Български документи за идентичност “ е основана организация за всеки жител да може да упражни правото си на глас, в случай че не разполага с годен документ за идентичност. Той има опция да подаде заявление и надлежно да му бъде издадено уверение, с което да гласоподава. Удостоверителните документи се издават при положение на изгубена или открадната персонална карта или зелен цивилен паспорт, персонална карта с изминал период на годност или в случай че на лицето за пръв път следва да се издаде документ за идентичност. Документът важи единствено за изборния ден.

В изборния ден през днешния ден бранш БДС в ОДМВР-Хасково е с работно време от 8:30 до 19:30 часа.

За закононарушения против политическите права на жителите и други правонарушения, препятстващи естественото протичане на изборния развой сигнали и тъжби могат да се подават в полицията, на денонощна телефонна линия – 02/90112 98 и e-mail: [email protected].

Подобна опция с непрестанен режим на обслужване съществува и в ОДМВР – Хасково. Сигнали ще се одобряват на тел. 038/665 311 и на e-mail: [email protected].
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР