Около 450 училища в страната ще имат нови директори до

...
Около 450 училища в страната ще имат нови директори до
Коментари Харесай

Около 450 училища в страната ще имат нови директори

Около 450 учебни заведения в страната ще имат нови шефове до края на август. По нови правила, разказани в специфична разпоредба на Министерството на образованието и науката, стартира конкуренцията за ръководството на съвсем 20 % от учебните заведения в страната.

Това оповестява в профила си във фейсбук Диян Стаматов - ръководител на Съюза на работодателите в системата на националната култура в България (СРСНПБ). Той е и шеф на столичното 119-то Средно учебно заведение " Акад. Михаил Арнаудов ".

 
" Надеждите на СРСНПБ са за високо професионален конкурс, извоюван от най-подготвените претенденти. Представителят на публичния съвет е предстоящата гаранция за бистрота и родителска преценка. Дано на всички места да е по този начин! Надеждите на всички ни са огромни ", отбелязва Стаматов.

Той акцентира, че моторът на всяка учебна смяна е шефът и уменията му за водачество.

" Променени отговорности, висока подготвеност, умения за диалогичност, разрешаване на рецесии, обич към децата и устойчивост при сериозни обстановки - неписаните, само че значими отговорности на шефа. Със мощните очаквания за професионален избор СРСНПБ пожелава триумф в оспорваната конкуренция, за по-доброто учебно развиване! ", декларира Диян Стаматов.
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР