Около 4000 души са преминали през COVID зоната на военната

...
Около 4000 души са преминали през COVID зоната на военната
Коментари Харесай

Историята на Галя: Отново у дома след 50 дни в COVID отделение и 14 на апаратна вентилация


Около 4000 души са минали през Коронавирус зоната на военната болница в Сливен от началото на пандемията досега. Медиците обаче няма да не помнят случая на Галя, която прекарва 50 дни под лекарско наблюдаване, като 14 от тях прекарва на апаратна вентилация.

Тя бива изписана в навечерието на Нова година, само че за нея битката с следствията от заболяването не престават. В домашни условия тя е подложена на рехабилитация поради полиневрит, който визира крайниците ѝ.

„ Но тази пациентка е един от образците, че всички – и медици, и пациенти, би трябвало дружно да се борим “, разяснява доктор Коста Къчев от МБАЛ-Сливен към ВМА.

От лечебното заведение регистрират, че сега напорът към болничното заведение е извънредно огромен, като Коронавирус леглата са съвсем запълнени. Медиците прецизират, че сега доминират пациентите, при които болестта протича по-леко.

Натоварено е, само че пък във връзка с лекуването, самоуверено мога да заявя, че натрупахме сериозен опит. Прилагаме всички одобрени лечения, вършим всичко по силите ни, регистрира началникът на болничното заведение полк. доктор Илиян Комитов
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР