Около 300 състезатели от 37 държави ще участват на Eurasia

...
Около 300 състезатели от 37 държави ще участват на Eurasia
Коментари Харесай

Състезатели от 37 държави ще участват на международния турнир по бадминтон в София

Около 300 състезатели от 37 страни ще вземат участие на Eurasia Открит интернационален шампионат на България по бадминтон, който стартира през днешния ден в зала "Европа " в София. Това е най-голямото интернационално съревнование по бадминтон, което се организира в България. То е от клас International Series и е с награден фонд 10 хиляди $.

На шампионата ще вземат участие едни от най-хубавите състезатели от Европа и света, както и български звезди като Петя Неделчева, Стефани и Габриела Стоеви, Мария Мицова, Даниел Николов, Иван Панев, Иван Русев, Пейо Бойчинов и други. Входът за фенове е свободен.

По стратегия през днешния ден са квалификациите, а от на следващия ден стартират мачовете от главната скица на мъже, дами, мъже двойки, дами двойки и смесени двойки. В организацията на шампионата се включват и четири интернационалните доброволци, които "Асоциация за развиване на българския спорт " приема в София в интервала 11/08 - 08/10/2018, като престоя им в България е съ-финансиран по план "YouthUP, SportUP " посредством стратегия "Еразъм+ ".

Двама участници от Босна и Херцеговина и по един участник от Португалия и Словакия - по 1 участник от страна ще подкрепят дейностите на АРБС, както и ще проведат 2 семинара по време на интервала на осъществяване на ЕДС, които ще срещнат локалната общественост с ЕДС като инструмент за придобиване на умения и познания.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР