Около 300-400 привърженици на грантаджийските дребни политически партии ДСБ, „Да,

...
Около 300-400 привърженици на грантаджийските дребни политически партии ДСБ, „Да,
Коментари Харесай

Привърженици на грантаджиите от Да, България, ДСБ и Зелените зъзнаха в София

Около 300-400 последователи на грантаджийските дребни политически партии ДСБ, „Да, България“ и Политическа партия „Зелените“ зъзнаха в центъра на София по време на митинг, проведен сякаш в отбрана на Пирин.

Поредната изява на политическите ентусиасти бе в неделния следобяд и трябваше да се състои пред постройката на Министерския съвет. Заради почналото европредседателство на страната ни и формалните мероприятия в столицата, на които присъсътват високопоставени посетители от Европейски Съюз, протестиращите не бяха позволени в зоната към „Дондуков“ 1. Затова те отидоха пред паметника на „Цар Освободител“, където се наслушаха на политически речи и напълно се объркаха защо са излезли.

От изказванията на говорещите по мегафона се разбра, че сбирката в студа в действителност обслужва политически точно трите дребни обединения.

Зъзнещите хора бяха убеждавани по какъв начин са там в поддръжка на свалянето на цялото държавно управление и по какъв начин страната се ръководи от мафия. Отново не бе изказан нито един екологичен мотив, макар че тези изяви от края на предходната година се обявяват като природозащитни.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР