Около 25-та година от живота продължава растежа и развитието на

...
Около 25-та година от живота продължава растежа и развитието на
Коментари Харесай

Колко бръчки е нормално да има на 20, 30 и 40 години?

Около 25-та година от живота продължава растежа и развиването на дамите, а първите бръчки стават забележими след средата на 20-те години. Поради хормонален дисбаланс, регенерацията и производството на колаген и еластин е по-бавно и процесите на постепенно разпъване стартират.

Първите признаци на стареене могат да се влошат и от някои неприятни привички, тъй че пушенето, дребният банкет на течности, излагането на стрес и неналичието на пресен О2 в допълнение унищожават кожата.

И това е забавно: Повод за горделивост: 7 преимущества на светлата кожа
Еднакво работи и излагането на прекомерно топло или прекомерно леден въздух, което е чест случай в зимните месеци, когато се топлим в затворени пространства, а по-късно излизаме на леден въздух.
Кожата през 20-те години

Какво е всекидневно - кожата на лицето не би трябвало да има бръчки. Ако лицето стартират да се появяват изразени линии преди триесеттата година от живота, то несъмнено е знак за прекалено излагане на слънце.

Как да запазите кожата? - пийте задоволително вода и имайте първокласен сън. Също по този начин, използвайте крем със предпазен фактор SPF 30 и в случай че сте пушач, избягвайте цигарите, с цел да предотвратите появяването на прекалено стареене на кожата.

Кожата през 30-те години

Както нормално, след тридесетте години от живота, появяването на фини линии към очите и на челото е напълно естествена. Също по този начин, обикновено е появяването и на няколко надлъжни бръчки сред веждите.

Как да запазите кожата? - използвайте крем с SPF през цялата година, както и богат овлажняващ крем заран и вечер.

Кожата в 40-те години

Какво е всекидневно? - хоризонтални линии на челото стартират да се оформят в края на тридесетте и началото четириесетти години от живота. Освен това, се задълбочават бръчките сред бузите и устните, а сенките под очите стават по-изразени.

Как да запазите кожата? - кремовете с резултат на ексфолиация и микродермабразио могат да подобрят положението и външния тип на кожата (облекчава вредата от стареене и външни фактори). Разбира се, потреблението на защитни препарати с SPF 30 до 50-те години е наложително!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР