Около 22 ч. вчера дежурен полицейски служител от 08 Районно

...
Около 22 ч. вчера дежурен полицейски служител от 08 Районно
Коментари Харесай

Подробности за убийството на 16-годишния ром в София


" Около 22 ч. през вчерашния ден дежурен полицейски чиновник от 08 Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи в столицата, е забелязал на камерите за непрекъснатия видеоконтрол извънредно оживление в региона на кв. " Димитър Миленков “. На място са били изпратени полицейски екипи, открили безжизнено тяло на млад мъж. Благодарение на бързата работа на униформените е задържан и обвинен за закононарушението.Източници на БЛИЦ разкриват, че по-рано същата вечер Борислав Борисов се скарал с юноша от компанията си. Спорът бил за пари. След това Борислав траял по улицата. 

Малко по-късно се доближил до компания роми, които седели на скамейка, измежду тях бил и 28-годишният мъж, с който Борислав изпаднал в спречкване. Той станал от пейката и го блъснал с пестник в региона на сърцето. Секунди по-късно младежът се строполил безжизнен на земята, а останалите роми се разбягали.  Тепърва ще се открива дали съответно ударът е причина за сърцето или предходно положение на младежа. Той е бил наркоман, а по ръцете му са открити следи от многократни убождания.  В момента в квартала има засилено полицейско наличие, с цел да не се стигне до пререкания сред ромите.  Задържаният 28-годишен мъж е с голям брой престъпни прояви. Все още не му е повдигнато обвиняване. 

Ето какво разяснява той пред Блиц: " Това, което е станало с младежа, се назовава комоцио кордис - може да провокира прекъсване на сърцето незабавно. Като при разтърсване на мозъка. Води до ритъмни нарушавания. При едно разтърсване на сърцето се нарушава ритъма и може да се стигне до неочаквана гибел. При наркоманите по този начин или другояче има кардиомиопатия, изключително зле въздействат метамфетамините и кокаина. Особено екстазито е извънредно и е потвърдено с кардиомиопатичния си резултат. Всичко това евентуално е било причина.  Това са така наречен инерционно - ротационни контузии или разпространяване на силата на удара в дълбочина и работи на вътрешните органи. ",
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР