Около 2000 души се събраха на протест пред старата сграда

...
Около 2000 души се събраха на протест пред старата сграда
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ден 136 от протестите, отец Дионисий обяви Борисов за българоубиец! Има сблъсъци с полицията

Около 2000 души се събраха на митинг пред остарялата постройка на Народното събрание довечера. Стиган се до леки конфликти с полицията, до мятане на пиратки и други произшествия, без да има съществени ексцесии.

Днес е ден 136 от началото на митингите против премиера Бойко Борисов и основния прокурор Иван Гешев, както и " дълбоката страна ", олицетворявана от Делян Пеевски и Ахмед Доган.

Тазвечершната хилядна демонстрация се явява първи опит за по-мощен митинг по сходство на така наречен Велики национални въстания от предишните месеци. Разликата е, че не се провежда от " Отровното трио " - Минеков, Хаджигенов, Бабикян, които придвижиха силата си в различен тип инициативи, само че още веднъж за да паднат ръководещите и да се проведат почтени избори.

Този път като главен лидер и представител на митинги ращите се изявява младият православен духовник Дионисий. Той назова Бойко Борисов българоубиец във връзка умрелите двама души с коронавирус след лежане на стълбите пред болница в Пловдив. Митингът стартира в късния следобяд и продължава и досега, много хора даже се разпръснаха в разнообразни точки из центъра на столицата.





Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР