Около 190 грама амфетамин и 44 грама марихуана иззеха криминалисти

...
Около 190 грама амфетамин и 44 грама марихуана иззеха криминалисти
Коментари Харесай

Шестима са хванати с различен вид дрога в Пловдив, полицията удари и магазин

Около 190 грама амфетамин и 44 грама марихуана иззеха криминалисти от Пето районно управление (на МВР) при спецакция в края на предходната седмица. Наркотиците са открити на адреса на пловдивчанин, дружно с електронна везна и други материални доказателства. Мъжът е арестуван за едно денонощие в границите на формирано досъдебно произвеждане.
Прочетете още
 С разпореждане на наблюдаващия делото прокурор от Окръжна прокуратура – Пловдив причинителят е наведен в ареста за период до 72 часа.

Междувременно петима притежатели на дрога били задържани при паралелни профилирани инспекции на територията на Второ, Трето, Шесто районно ръководство и РУ-Първомай. Всички от задържаните са били  мъже, двама от които водачи на коли. Конфискувани са разнообразни количества амфетамин, марихуана, хероин и синтетичен канабиноид.

В пловдивския квартал „ Съдийски “ пък чиновници от Четвърто районно управление (на МВР) открили магазин, в който били изложени за продажба електронни цигари с течност със наличие на  тетрахидроканабинол. При процесуално-следствените дейности от обекта са конфискувани 27 такива устройства.

Работата по документиране на случаите продължава под наблюдаване на прокуратурата.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР